Op 21 maart ben ik weer te vinden in het gezelligste theater van Amsterdam!

Het Torpedotheater, verstopt in een zijsteegje van het Nes en de Oudezijds Voorburgwal, biedt elke woensdag onderdak aan de Mus. Zo’n twee uur lang kan je dan genieten van muziek, theater, film, poëzie, spoken word, stand-up, cabaret, lezingen, colleges, quizzen, auteurs, schilders en alles wat je nog maar bedenken kan. Zo zou je je kunnen bedenken dat er een Belgisch meisje verhalen komt vertellen en liedjes komt zingen over mensen die ze op straat heeft ontmoet. En je zal zien, binnenkort zal dat ook zo zijn…
Op 21 maart speel ik MEDEMENS op de Mus!

lief meisje_14

 

MEDEMENS is het verhaal over een mens die het beu is alleen te zijn. Ze wil al zo lang, zo graag die ‘ander’ ontmoeten. De vraag is alleen: heeft die ander daar ook wel zo’n zin in?

 

In september ging ik twee weken lang de straat op om zo veel mogelijk vreemdelingen te ontmoeten. Zij vertelden mij allerlei verhalen. Die verhalen vertel ik op mijn beurt aan jullie. Kom op 21 maart samen met mij en nog zo’n vijftig-tal andere vreemdelingen tot rust in het meest knusse theater van Amsterdam. Ik kijk er al naar uit om jou te ontmoeten!

Lees hier meer over MEDEMENS, bekijk de fotoreportage of de trailer.
Je kunt ook alvast luisteren naar de liedjes Mens en T’rug in de tijd.

Het Torpedotheater is het kleinste theater van Amsterdam, dus het is snel uitverkocht. Zorg ervoor dat je op tijd reserveert!


Voor beelden van mijn vorige optreden op de Mus, kan je hier verder lezen of een kijkje nemen op Youtube. Ik speelde toen mijn nummers AlleenEasy Peasy Politics en Gloomy.

Wil je meer weten over de Mus? Bekijk dan zeker hun prachtige site!